Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodan

Rensar rabatten
en groda hoppar fram
skrämda blev båda




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-18 07:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Precis. du fångar något som många av oss känner igen men få skriver om. Bra!
2015-06-20

    ej medlem längre
Tur att det bara var en groda!

Söt Haiku
2015-06-18

  RitaBrunner
Ett skrämselögonblick i naturen.
Välfångat!
2015-06-18

  Anna H
Ja det är inte lätt det där med trädgårdsarbete, men grodor är roligare än mördarsniglarna i alla fall. Fint fångat!
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn!
Bra.
2015-06-18

  Njord
Din haiku ger en härlig bild!
Bra!

2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP