Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dunkel reminiscens.


Vanskligt Vara



Upp i den blå Stormen
skall själarna gå !

Å, hämta Sisu i den.

De blå molnen -
dämpar vår Oro
inför Hoten, som
Verkligheten ger.

Det sjunger i
Samtidens hjärnor, - men
finns vi, - imorgon ?

-Leva och låta -- dö!

Tillvaron består.

Minns kärva dagar,
besvärliga stunder, då
i blåmörka 50-talet.

Påväg emot Morfars grav.
Sällskap av äldre mänskor
liksom voltade in emot
det svarta skogsbrynet
på den Andra Sidan.

Om det -nu- finns en Sådan?!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-18 07:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och döden!
2015-06-18

    ej medlem längre
Fint. Versen om Morfars grav är verkligen speciellt god.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf