Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket händer !


Raka Rör !



Rocksångare sjunger
för härskarors klungor --
- som står å honom hör.

Raka Rör !

Det i väggen bankar!
Är grannen, som klankar!
-Tycker, visst, att jag stör!

Raka Rör !

Köpt grisen i säcken!
Har punka på däcken!
Har -tyvärr- sålt allt smör!

Raka Rör!

Här, bak´ i bilen har
vi det fantastiskt bra !
Det är Sune som kör !

Raka Rör !

Min mödis, den smällde --
på Påskaftonkvällen !
Av en våldsam Aktör !

Raka Rör !

Mycket saker har hänt...
Många känslor jag känt,-
- som, väl, de flesta gör !

Raka Rör!....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-18 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Punkig & snabb!

Rolig att läsa!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf