Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten tanke 150618

Om Du önskar

en bättre relation

än den Du redan har

så bör Du

fråga Dig själv

vad Du kan göra

för att göra den bättre

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-18 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sann relation bygger på att det finns en byggsten av förståelse så är det så bra skrivet så nu så skriv en till om du vill det
2015-06-22

  Lars Hedlin
VISHET!
2015-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Att gå till sig själv som källa
för att se vad som skall gälla
passar som hand i handske
och kan i varje stund ske
då en ändå gå där o som drälla
2015-06-19

  Peter Kohlm VIP
Så sant
2015-06-18

    ej medlem längre
Kloka ord ...
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP