Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bedrövligt, besvärligt!


Till er, -- Alla Skitar! ... :


... som skor era känsloregister,
negativt, på mitt enda hjärta,

... som gullar "uppåt" å sparkar,
urinerar å laxerar -- "neråt", - -

... som 'tänder' på Djävulens Sex
med mina åtråvärda kex (spyr!),

... som vill skydda å bevara Satan från
min Vrede, som vill förgöra 'Skitan', --

... som tror ni har nått konstigt rätt, - men
inte förstår att jag vet ni har -- FEL !!, -

... som sålt era själar i utbyte mot att få
knulla, svina, äta å skita gott så det räcker, --

-- säger jag, bara, liksom Gud, en gång, -
i det mörklagda Kosmos :---------------- -- -

--"FIAT LUX!"








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-18 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf