Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sänkt å djävlig!


Blått Bakhåll



Valsen, den drages --
till Tusens Behag !
Herrar av Hades --
skriver egen Lag!
Till Storyn lades -

att en Annan fick
helt Ensammen va´
tills det stormigt 'gick'
för de Gubbarna, -
som till Fán sa 'Klick'!

De verkar vara
kära i henne!
Förstår ej, bara, -
att Ingen svenne,
alls, kan förklara

Illdåd, som har skett
"i Gudomens namn!"
Han, redan, har trätt
utur Satans famn, - -
- - alltför kärleksmätt!

Till Sanningen hör
att jag ämnar ej
följa, "som sig bör",
deras lagar, - nej !
Dock, gärna, jag stör

dem i deras små
Förehavanden --
att sänka mig, - å
blir den Käranden, --
- garanterat -- BLÅ, -

-- som tar Finalen !....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf