Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg Dig i, bry Dig om

Att låta bli att lägga sig i 

vid uppfostran av andras barn

när de egna föräldrarna brister

är ett svek från vuxenvärlden

som samhället inte har råd

att misslyckas med

för "våra barn" är "vår" framtid

de behöver vår vägledning

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-19 22:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet ; omtänkasamt
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP