Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om hur en vän till mig upplevde saken vid de första träffarna i vår förening. Att vi inte är vänner längre beror på att han en dag frågade "Är du rädd för mig", och jag svarade ett distinkt "ja!"


Något litet om rädsla



Själv har jag ett sådant utseende
att om jag mötte mig själv
på gatan i sommarnatten,
skulle genast lägga benen på ryggen
utan minsta tvekan
och sedan inte synas till igen
i grannskapet inom överskådlig tid.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-13 21:08



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Rädsla; Sådan lurig liten jävel - knappt att jag vågar lämna kommentar. Så jag springkastar dem här!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP