Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem blir 'Siste Man på Skansen'? Trött på alla Misslyckanden! På all -förgäves- Kärlek!


Annan Man!



Förgiftad av Amour!
En känsla, välbekant!
Min Åstundan är stor, -
- ja, köttslig, - det är sant!

Det rockar emot höst --
Då, vill jag mig svalka
i isvatten, - som Tröst!
Hoppas, slippa halka!

Inatt, jag så drömde
om Strul - med heta Bloss!
Men, hur vi än gömde
oss, så hitta´ de oss!

Han fick aldrig in den!
Snacka om 'tvättad hals'!
Likna´ Verkligheten, -
- dess beryktade Vals!

Där jag, ju, får hålla
till godo med Inget --
Om, jag kunde trolla,
skulle han få 'Stinget'!

Å, komma över mig, -
likt en furiös hingst
å göra ifrån sig --
- likt en vandal i Pingst!

Blir, väl, till å packa
´hop allt, så gott jag kan,
fara bort, - försöka
finna en annan man!

Finns, nog, en som bryr sig
bland alla dessa män ...
- som vill ha lilla mig!
Nått å se fram mot, -- sen?...






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-20 18:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
- likt en vandal i pingst! Coolt! :)
2015-06-24

  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl förda i poesi, ja !
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf