Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANOI JULEN 1972



hanoi, julen  -72
jag var bara elva då
förstod mig väl inte på
hanoi, julen -72

******************

man ska inte skräda orden
när bomber fälls över jorden
då sjunger man ut mot horden
som står och försvarar morden


******************

jag fick mina bokpaket
på min del av vår planet
men barnen nordvietnam
sprang svårt brända vägen fram


*******************

man ska inte hesitera
när våldet får triumfera
när larvfötter krossar rosor
behövs det koncisa glosor



LARZ GUSTAFSSON   20/6 2015





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-20 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP