Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv känt det har alltid jag som när farmor och sedan farfar dog, de tog tåget till ett sagans land. Det är en skön tanke och där kan de samlas i ens tankar och sinnen, med alla dessa minnen.


Visst känns det tomt



Visst känns det tomt
när egna vänner dör
det är precis som om de
står blott där utanför

ens fönster men ej ringer på
som de kanske gjorde förr
då vännerna var små
nu har de rest sin väg

nu väntar tårar och sorg
så som förväntas just kan
på såväl gator som torg
i alla hjärtan som så brann




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 13:36



Bookmark and Share


  Trädskugga
Sagans land är det enda vi har
när allting annat rämnar!

Bra raduppdelning.
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP