Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven vid sommarsolståndet.


Fräck Dänga



Sitter å fingrar
på silverringar, - -
som stillsamt klingar.

Tänker på en böld,
behandlad med köld.
Behöver en sköld !

Har hört om kvarkar,
som -ofta- snarkar, -
när de ej - - - knarkar!

Rimma på -- löjligt,
är -faktiskt- möjligt!
-Vad säjs om -- böjligt?!

Skulle, vi traska
genom Alaska, -
fick vi oss -- raska!

Det är, nog, många,
som önskar gånga --
- ur dikten, trånga!

Lasse krängde av -
mig brallan, en dag !
Minns det som - Igår !

All vår Tid är svår --
- utom när det 'Går'!
-Jösses, - va´ den Står !

-Å, - kolla min häck !
Se, dess dyra Späck!
Visst, é jag, väl, - fräck?!

Tänka på Sorti ! --
-Applådera, ni !
Nu, är dikten -- FRI !!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-21 05:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att ha roligt är väl kul? Trevligt med lite rajtan-tajtan i ditt diktande!
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Dikten är fri, bestående av fria tankar.
Bra.
2015-06-21

  Ronny Berk
ja, dikten är fri ! så är och så ska vara
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf