Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrelsen

Förskönar minnet
Talar tillbaka till de som
avslutat sina meningar på samma sätt som jag
Utan uppehåll, utan extas
Likgiltigt & självklart
Där sanningen knappt lyser igenom
Där man kämpat med en yta som
ska föreställa lättsamt grönt

Så färgas ni igen
Av det stora föraktet jag känt
för att ni bara ser förbi kollisionen som ni hatat
Då ni låter erat mål bli på bekostnad av världen
Där allas värde är ett skämt
Ett överspelat exempel på ert misslyckande
Som fint slätas över med siffror &
idealiserade värden




Övriga genrer av eerie
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 08:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie