Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodin till dig

Du såg mig
Ett nyfiket men tröttsamt kall

Du krossade mitt hjärta
Med att tillhöra någon annan,
hela tiden

Du brister som en ådra
Som energiskt skriker "ta mig härifrån"

Pulserar ut ur
& sluter dig till mängden av dem

Jag äger ingen
& ingen är färgen

Blekbar & ny
Som en annan kontrast till

Det är du




Övriga genrer av eerie
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-24 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark i beröring
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie