Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

Tiden kapslar in, skapar ärr från sår
Tavlor ramas in, för att minnas, aldrig glömma
Det är bara så vi förmår &
Aldrig slutar finnas

Vi minnen

Den enda bekräftelsen som behövs
Är att se, att aldrig glömma
Behövs ingen förlåtelse,
Den läker ingenting
Bara lindar varsamt in, vårdar

Vårdar det som vårdats klart
De minnen som andats klart
De stulna åren som måste
Lämnas tillbaks
Utan några tillfredställande svar




Övriga genrer av eerie
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-21 08:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som känns och berör!
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie