Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelsamtal

Skogsduvor hoar
en i söder, en i väst
fågelsnack




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-21 08:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik, ja !
2015-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det är så gott att lyssna till dem... härlig haiku...
2015-06-24

  Lena K Nilsson VIP
Ett av många samtal denna tid ... Kan höra duvorna genom orden!
2015-06-22

    Dan Myrbeck
Undrar vad dom säger....?

Skickar med lite läsning:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1774989


2015-06-22

  Njord
ja mycket fågelljud nu på försommaren.
2015-06-22

    ej medlem längre
Fint beskrivet!
2015-06-22

    ej medlem längre
Härligt att höra fågelkonversationen. Bra haiku!
2015-06-21

  RitaBrunner
Det är en kakofoni av fågelläten och det är underbart att höra :)
Jättefin haiku Gunnel!
2015-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Bevingad kommunikation!
Gott att höra alla varianter.
2015-06-21

  Anya VIP
Jaa det snackas mycket nu i buskar och träd. Härligt!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP