Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn bara lugn

Känner mersmak
efter ölandets alvarliga tystnad

Långtbortifrån Stadens stressborrar och bilfiler
-Decibelkaskader
-Oljud i praktskrud

Här är fåglar i bidevind mot solvarm kind
-gnisslet från en ooljad grind

En mässa coolt ingenting




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-21 11:54



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
The Real Mc Coy.
2015-06-21

  Tessii
Ja så ska man ha det :)
2015-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Att bara vara i lugn och ro!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP