Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En försenad sanning?


Avtalet!

Du är borta och jag är försenad
Till min sista andetag
Med all dessa känslor som är kvar
Hur han jag inte tycka så?

Efter allt,
Detta var avtalet ju..
Den dagen du går
Den dagen jag dör..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 123 gånger
Publicerad 2015-06-21 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS