Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA ETT AV ALLA MOBBINGSOFFER NÅGONSTANS I SVERIGE

Den sötaste, finaste, vänligaste,attraktiva och mest
begåvade tjejen i klassen har hängt sig, efter en års-
lång konspiratoriskt  organiserad mobbing och per-
sonförföljelse, med förtal av falska  rykten, där hon
sägs  legat  med  alla  i stan och därmed  utsetts  till
skolans största slampa. Vilka  är det då som är skyl-
diga till mordet ? om inte alla de som deltog i mobb-
ingen tillsammans med alla de som förhöll sig pass-
iva ? dvs ,lärarna och hennes klasskamrater !

                                          -




Prosa (Kortnovell) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-21 20:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låtom oss mobba mobbarna med risk för att bli som dom.
2015-06-23

  mare VIP
Mobbning pågår
överallt i samhället
vuxna visar då inte
på bra exempel!
jag hatar mobbning
och mobbarnas beteende
tystnaden är farlig
den håller med all skit
vi måste höja rösten ännu mer
skrika ut vår ilska
och stå upp för den mobbade
så alla hör!!!


2015-06-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Gott ! att ni upprepar er,för det finns träskallar och förstelnade intellekt som aldrig någonsin det kommer att gå upp ett ljus för.
2015-06-22

    snöö
Sant, man får inte glömma de passiva, för utan dem skulle det inte kunna fortgå.
2015-06-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Spåren sätter sig även på de skyldiga
2015-06-22

  Federico Romano
Mobbing sätter spår för livet..
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP