Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många nog, av oss människor, börjar med att läsa tidningar och böcker en del andra människor ser med förakt på. Vilket bara är ett utslag av snobberi


Dagens reflektion




Även kioskers utbud
av läsbara artiklar
sägs ibland kunna

ses vara som
just god litteratur.
Att det skulle

märkas onödigt mycket
är dock inte
sant. Ingenting bör

det förekomma onödigt
mycket av. Att
det finns för

mycket av något
vore ju bara
för mycket, och

därför även i
som mera onödan.
Att läsa och

njuta av sin läsning,
förkovra sig i
läsande och skrivande

bör inte kunna
ses som onödigt.
Blott som nödvändigt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 21:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
God eller dålig
litteratur så sägs
det ofta... Vi är ju
alla så olika, gott att
folk läser nå´t tycker
jag...
2015-12-16

  ULJO
Det finns ett alldeles för stort utbud av tidningar i våra affärer. Alldeles onödigt stort utbud. Man kan undra vem som köper ............
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP