Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns sånt att skriva hem om och jag som just undersökt ett kar från insidan, genom att tvätta mig kommer osökt att tänka på barbarer och sånt som fanns förr. Då fanns det regler att hålla sig till, även om få kommer ihåg dem.


Moralens väktare i Saint teve 4




Det finns en teveserie i fyran som handlar om att sportiga och kraftfulla människor tävlar i olika påhittade grenar som inte finns mycket av på andra arenor.

I sändning där visar män upp sin nakna överkropp.

Jag tycker att det skulle vara jämlikhet där, det vill säga att även männen borde ha något på sig som skyler överkroppen, eftersom kvinnor har det.

I Finland är det förbud mot att gå omkring med naken överkropp, oavsett kön, i offentliga miljöer.

Jag tycker man skall ta hänsyn till alla dessa stackars kvinnor som sett sig mer än mätta på mäns bara överkroppar under årens lopp, i såväl simning som även under sommartid i stort sett överallt.

Rent ut sagt påfrestande för en människa hur mycket som en skall behöva se på gator och torg, utöver stranden och i bassängen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP