Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trist roll!


Hålldam



Denna Lidelse, som
genomsyrar köttet,-
varifrån kommer den?

Kanske har jag fått
Allt om bakfoten!?

Men varför får jag inget veta ?

Min Världsbild är --
minst sagt knapp
å konstig! Skum!
Rår jag inte för!
Nått är lurt!

Är jag en Universums
"hålldam", - som får
stå över alla
kärleksturer?

Det verkar, ju, va´ så!

Glöden har blivit aska!

Vill INTE va´ ödmjuk!
Vill va´ lycklig i kärlek !

Trött på å tjäna ... Satan! :(

Sovit alltför gott, inatt!
Vill vara där, det händer
saker, där jag kan ta ---

--- Strid ! ; )









Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-22 12:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kärlekens mysterier
verkar ha sina
egna kriterier.
2015-06-22

  KattenKin VIP
Gillar det där med universums hålldam, men var kom vovvarnas maskägg ifrån? ;)
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Ta strid, ja!
Man skall kämpa så länge man kan för det man tror på och vill ha.


2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf