Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkast

Möter blicken
som väcker något glömt
Inombords sågar
en ojämn längtan &
sakta ser tillbaks till det

Hungern bankar
mot bröstkorgen i takt
med lätta andetag
som speglar frustrationen
längst in på tungan bredvid orden

Jag vet, att
Jag längtar
faktiskt
söker mig den närhet
som kom tillbaks




Övriga genrer av eerie
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-22 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie