Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 150622

Så länge Du själv ser

att det finns en möjlighet

så finns det inget som är omöjligt

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-22 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP