Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Lisa/.sopades bort som maskros fluff av subtila vikt.


Viktig oro.

 

 http://stockholmshotellochrestaurangskola.stockholm.se/flitiga-lisa

 

morgonpromenad

brud bukett av prästkragar

ler skakig

hon glatt hoppar i steg

gräsklippning allergi var tyst

agrara skratt som kommer från långt håll retar hon

ekon dör i väg

varför kan du inte undvika dumma människor

viskar göken

nypon rosa blommor buske nekar med desamman

genom allt tumult spindel bortgång,

en tid rusar till våldtäkt

på en vinge ger ett ögonblick av godkänd

som bryts i den andra rån

och gråt sitter i ögonvrå dörrlås fåfänga gånger

ivrig registrera sig i kedjor kröns av vinden

 

kvällen ser ut som förkrympta timme

håll pekfingret över rättvisan kvinnliga klockan

när du sätter och kan inte längre urskilja sanningen enda anledningen

endast måne grind berättar berättelse

 

Ciphertext,

Chiffer...

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-23 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP