Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor av kött och blod

Såg en skugga

men den var ju bara min egen

Tänkte att på sätt å vis var den
som jag
ett jag

Ett stycke projicerat
bara utan kött

Jag själv
-ett stående, gående och "tänkande" stycke kött och blod
Är det någon skillnad,
nja väl mest inbillad

Ytliga, förgängliga bägge,
den ene extremt ljusskygg,
den andre allmämt känsligare

Båda ser vi oss nog som autonoma
Självständiga kasperdockor
på väg just ingenstans





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-23 10:59



Bookmark and Share


  Respons VIP
Intressant och sorglustig betraktelse.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP