Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort vers om livet

Då får du av mig en bit
Själen så skör och en ros så vit
Smaken av avundsjuka så söt på min tunga
De skall erövras än naiva och unga
Ljudet av skvaller går mig förbi
Inget vet vad mitt hjärta gömmer inuti




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-23 13:03



Bookmark and Share


  Trädskugga
Lycka till, skriv, skriv och skriv! :)
2015-06-23

  Tessii
Härlig :)
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom