Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Rätte; Hypotes.


Sann vän ?



Å, du -- jag saknar dig så !
Vi borde tillsammans gå !
Sanningen är, faktiskt, att
Jag vill se dig, här, inatt !

Du kan få underbar ro --
med mig i mitt trygga bo.
Du skulle, nog, uppskatta -
det å va´ glad å skratta !

En levande, funkig Sång -
ska vi sjunga, gång på gång !
Älska i en kärlek, hel, --
å rätta varandras fel !

Hoppas, att du, verkligen,
vill va´ min sannaste vän?!
Undrar, om vi behåller --
våra lyckliga roller ...

Långsamt, det gått upp för mig :
Det är, ju, en härlig grej --
att vi båda får finnas, - - -
kan tillsammans allt minnas !

Bara, du inte tycker
jag för nära mig trycker
intill din kropp och din själ!
Vill, ju, inte ta farväl !

Om dig, ständigt, drömmer jag.
Tänker på dig varje dag.
Om, jag -ändå- fick SE dig !
Vet ej hur att bete mig !

Det hela har stötts och blötts.
Vet inte ens om vi mötts.
Undrar över det hela, ---
--- ifall du EXISTERAR...!?





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-24 13:11



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
En lugn rytm av längtan med mjuka ord i denna. Blev långsamt vaggad av textens fina "ton".
2015-06-24

    ej medlem längre
Livslängtande ord!
2015-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfulla ord...fint skrivet på rim...
2015-06-24

  ULJO
Mycket bra skaldat detta
2015-06-24

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat
till denne Någon....
2015-06-24

  Ronny Berk
så kan vara vid människors möten ... att frågetecknet rätas ut till ett utropstecken !
2015-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Mycket känslor här!
Bra förmedlat om längtan och saknad.
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf