Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Het sommar.


Dikt om glöd



Glödhet Passion
i Aftonen......
Nånn revolution -
syns ej till, - än !
Man tar sig ton,
- ändå,- min vän!

Sippar på god
café au lait.
Ha Tålamod, -
- Angeläget
är, kan jag tro -
samt tänka, rätt!

Ser på Rapport,
nyheter, i
soffans komfort.
Skall, man förbli
av samma sort,
ganska så - fri?

Undrar om man
kan lita på - -
en enda man, -
- i Världen, blå?
Vem är, väl, han -
jag undrar, då!

Han, min Passion,
nog, säkert får !
Erogen zon, --
så Lyckan trår, -
om rätt person
´en bra förstår !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-24 21:23



Bookmark and Share


  ULJO
En suveränt bra text.
2015-06-26

  Ronny Berk
trevlig text; väl rimmat om passion med rätt person !
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf