Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Interstellär Invit.


Adress: Lilla Byn



Låta sina Sinnen svepa

över Kosmos´ Oändlighets

Sfär-System, så kan man

förr eller senare hamna på

Vintergatan med sin stjärnsnö ...

Om man hittar i gloppet å

Skymningen, kan man komma --

-- till Stockholm, denna lilla

avsides by; där bor, bl. a., jag -

- å jag vill, gärna, träffa en

astronaut, från fjärran rymd,

med rosa intelligenta ögon!

Han kunde -kanske- ge mig

all önskvärd Information ! 8-)

Detta är en interstellär Invit...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-25 01:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra att reflektera över vår plats i universum, att Stockholm är en del av Vintergatan ungefär som att ett litet virus är en del av Stockholm.
2015-06-25

  Åsa Njunjes
Oj vad fin! Jag följde med på din tur ut i kosmos och tillbaka igen. Gillade färden hela vägen som slutade i en spännande invit till det "okända".
2015-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text!
Tycker om.
2015-06-25

    ej medlem längre
Ovanlig dikt från dig - men mycket trevlig!
2015-06-25

  Ronny Berk
en utomjords längtan; beträdan av vintergatan mitt i sommaren !!!
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf