Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfter mig själv


Jag
lyfter
mig
själv
genom
att
lyfta
mig
själv




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-25 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra Mats!
2015-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar visdom och livserfarenhet!
2015-06-25

  KYREUS of Sweden
Ellips
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP