Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och du spegeln!

 

Och du spegeln!

Allt detta är mitt liv
Och är min egen historia

Dröm av aska har och äger jag
Ord av aska har och målar jag med

Sorg av aska har jag och för alltid
Hjärta av aska har jag och lever med

Ett par ögon har jag som är synligt för allt
Men allt har blinda ögon

Du spegeln!
Allt du ser och reflekterar är mitt liv, fakta och sanningen

Ett liv utan existens
Ett liv utan värdighet

Du spegeln ha mig som din reflex!
Jag är ingen!

Och hör ingenstans

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2015-06-25 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP