Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamodet är begränsat!


Det räcker, nu !



Har inte Resurser,
i det Oändliga,
att förstå å förlåta
andras Synd gentemot
mig och mitt namn !

Känner, mycket väl, igen -
då Sådant är på g !

Är nämligen såå bekant - -
med smärtan det bringar!

Däremot, har jag svårt
för att leva mig in i
'Det Roliga', som de
Skyldiga torde ha!

De är flera och kan
tillsammans 'gotta sig' i
en annans ensamma Elände!

Men, de är, nog, ej beredda på
den 'sten', jag gör mig redo å
kasta mot dem ... - i
rent Självförsvarssyfte - och
för å markera att gränsen
för Tolerans kränkes ...!

Ni leker med sprängstoff,
när ni lattjar med mig!

Kom inte för nära med elden!

Vägrar att brinna, igen !

Det räcker, nu !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-25 15:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra...man måste säga ifrån...stå på dej...
2015-06-27

    Dan Myrbeck
Jag står på din sida, du har inte
gjort något fel.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf