Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lycka..

Som barn, de nya tyska skorna var min lycka..
Som barn, cykeln som jag hade fått var min lycka..

Men ändå den dagen då förlorade jag de, var jag inte så mycket ledsen..
För jag visste att jag hade använt de nog och t.o.m mer än vad de tålde mig..

Konstigt nog jag finner en viss likheter och olikheter mellan dig o mina barndoms-drömmar..
Men trots allt, hade jag inte velat bli av med dig
På mer än ett hel liv..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-25 18:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS