Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen och nuet

Minns den kvällen
skratten glädjen
bubblet inombords
lyckan så stark

Goda vänner
som försvann
ur mitt liv
en efter en

Vi levde just då
bekymmersfritt
berusande frihet
inget kunde störa

Ikväll kom minnen
de från förr
jag ler men känner
ett stråk av saknad

Vart tog den vägen
den förlorade tiden
som kändes evig
just där och då

Jag slår igen dörren
om minnenas skafferi
vänder mig mot nuet

... hallå Världen - vad väntar om hörnet...

 

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-25 23:51



Bookmark and Share


  Maud Louise
Man/jag kan leva i en bubbla - bekymmersfritt tills den spricker och sanningen om livets sårbarhet blottar sig skapar ärr i själen
2015-11-19

  AjBi
Nej, inte stänga för gott... de finns kvar.. men det gäller att minnas dem med mer glädje än sorg och att se framåt mot nya vänskapliga kontakter.
Minnen är Livets ärr och vi har alltid nåt att lära av det som varit. Det gäller att inte fastna där utan att våga leva nu och våga ta steget framåt igen.
Livet kan vara så försvinnande kort... :-)

2015-06-26

    ässet
Vill inte stänga dörren til minnena.
2015-06-26

    ässet
Känns så väl igen...saknar den stunden med kärlek och vänskap.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi