Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IV

Varje dag är en mansålder av väntan.
Skräck. Förtvivlan.
Att se din plats kall och tom
och hur väggarna kryper närmare inpå.

För varje steg jag kommer närmare mig själv
kommer jag längre bort från dig.
Om du inte kan se mig som du såg mig då,
inte kan känna mig som du kände mig då -
vem har du då egentligen älskat, om inte mig?

En skugga av ett substitut,
en replika
av den jag kunde ha varit.




Fri vers av Herne
Läst 222 gånger
Publicerad 2015-06-26 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herne
Herne