Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V

Jag är ett spädbarn just nu
och jag har aldrig känt mig så vuxen förut




Fri vers av Herne
Läst 232 gånger
Publicerad 2015-06-26 15:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Handlar detta om Vänsterpartiet?
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Herne
Herne