Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tragglar på ...


Knäpp Sång



Att, bara, jamsa med
är ej min Strategi !
Gör hellre, då, en Räd
emot det Svineri, -
som hotar å dra ned -

oss alla, på en gång,
i ett hiskeligt Ras !
Väntan varit så lång
i vår gröna Oas ...
Hör denna knäppa Sång!

Ja, Allt tycks urarta, -
- det finns ingen röd tråd
i texten, som starta
uti en stund, så bråd, -
utan nånn vägkarta.

Jag tragglar på, ändå!
Ur spillrorna reser
jag mig, trogen som få --
dem som detta läser;
Undrar hur det ska gå !

Den galna dikt handlar
om Inget särskilt, alls.
Kanske, den förvandlar
Tankar -- i blå, skum Vals!
Får se vart den landar !

Här, kommer dess slutvers!
Säg, är du besviken?
Kan va´ en verklig Pärs -
- åla sig i diken -
å va´ allmänt pervers !

-Vill ej dö -- nyfiken ! :-)






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-27 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf