Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte kommentera på aftonbladets sajt, men misslyckades med att logga in och skapa medlemskap där. Sådant som kan hända i mera verkligheten. Jag har glömt hur man stavar till resensera så jag använder fonetisk stavning.


Försök till att resenscera




Teveserien Chasing shadows
har sin egen
lätt anonyma charm,

den engelska och
moderna varianten av
Sherlock Holmes har

en alltför snabb
handling och sina
egna brister utan

att tillföra mycket
mera i jämförelse
med den gamla

serien med skådespelaren
Jeremy Brett som
privatdetektiven Sherlock holmes.

Tråkigt nog är
han, Jeremy Brett,
död sedan många

år. Den moderna
varianten i uesa,
där Watson spelas

av en kvinna,
saknar däremot charm
i en sådan

tradition som britterna
brukar kunna som
erbjuda, helt väntat.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2015-12-15 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP