Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adhdastadd


Bokstavskungar

Förvånas som alltid över vanliga, neurotypiska barn,
överväldigas av deras vanlighet och lagoma vakenhet
Ibland även vänlighet

De framstår som mirakel, Moder Theresor och Karl-Bertilsar allahopa

Är så för att jag nästan enbart träffar barn och ungdomar med en massa diagnoser

Jämfört, relativt är det Skillnader

Men även de däringa bokstavsungarna är mirakel, bara lite mer prövmodiga
och mycket oftare och extra allt med mera etcetera





Prosa av Mats Edin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-27 07:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Denna texten borde alla läsa!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP