Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 juni 2015.


Födelsedag nr. 63



Gått igenom många
blindskär å gatt
å överlevt en massa
Faror i mitt Liv !

Lever - än - idag, -
på min 63-årsdag !

Börjar, väl, bli en gamling...
Ungdomen är förbi.
Men, jag kan minnas den !

Maria och jag hörde fågelsång,
som liksom tindrade i sinnen, -
- det var mitt i vintern
å vi var små barn.

I Gymnasiet började Terrorn!

Sen, blev jag - andligen -
Våldtagen av Samhället.

Slutet ser jag som ett Hot!
Nått jag värjer mig emot!
Skall, ta fram min Värja, -
- (den andliga) å slåss
för mitt Liv, - som, ju, ej är
färdiglevt, så vitt jag kan se !

Har på mig en lång grön klänning.

Ska, nu, öppna en burk med
krossad ananas å äta det.

Ska leva så länge jag kan !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-27 07:50



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
I efterskott är du gratulerad!
2015-07-01

  KattenKin VIP
Grattis i efterskott!
2015-06-30

    Dan Myrbeck
Stort grattis tant Marianne!

/Danne-ponken, 53, snart 54
2015-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Grattis vännen...ja, lev så länge du kan..
2015-06-27

    ej medlem längre
Grattis på födelsedagen!

2015-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Grattis på födelsedagen!
Önskar dig allt gott.
2015-06-27

  Ronny Berk
grattis på födelsedagen !
2015-06-27

    ej medlem längre
Grattis på födelsedagen! :)

Gillar "Ska leva så länge jag kan !"

2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf