Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Till låns. Uljo.


Kritik på en text (1278) rick




Int mye tillägga här
med ordets makt så kär
brukar du stiftet med flit
går sällan på någon nit
säkert skapat är gott besvär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-27 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP