Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam och skreva

Inser jag är på ett nakenbad
och gör en inverterad
Adam

Eva
börjar skreva
och
vi börjar alla kunna leva





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-27 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP