Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ljuvaste tiden.


Mörknande Sommar



Vi ser silvermånen i Skymning, grå.
Andas de gröna, vackra trädens liv.-

Tristessen nyper ´en i moget hull !
Irriterad Stämning bland svalorna.

Nuet, - en röd vägg mellan Tid & Rum.
Vad sysslar man med i Ryssland, - månn´tro ?

Vi tog Tåget till Landet Ingenstans.
Konduktören ville se biljetter ...~~~~~~

Törsten väcktes, strax, innan junis Slut.
Det är Midsommar mitt i augusti. - - -

Lampor lyser, fint, i kvällens dunkel.
Massmedia ger underbart Sällskap !

Fästmannen går genom Skogar av Mod. - - - - -
Numer, - finns han - ALLTID - nånnannanstans!

Mörknande Sommar kommer emot oss, --
-- med Kraft av en Blåval uti Nordsjön ...

Sen, väntar Höst, -- men, än, är det, kvar, - 3
underbara månader -- av Sommar ! ...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-27 23:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande verser, vissa vackra andra annorlunda, bra blandning!
2015-06-30

  Åsa Njunjes
Gillar tonen i denna som ger mig känslan av acceptans gentemot livets skiftningar och en uppmanande slutton att njuta nuet och försöka glömma oro, så gott det nu går.
2015-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
O ja, än kan vi njuta av sommaren...
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf