Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske så var det menat?

Så förbjudet var vi
Utanför våra erkännande
Äntligen kom vi
Inom sanningens ramar

Där kärleken är en lögn
Med all känslor som backup
Ja kanske vi hade rätt
Någonstans finns stop för allt

Ja kanske det var rätt att ge upp
Slänga sig efter hela världens spår
Kanske någonstans ska finnas punkt
I varje saga där allt ska betyda inget

Kanske så var det menat
En kärlek som ger och tar allt?
Ja kanske så var det menat
Ett slut som betyder och tar ALLT!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-28 04:25



Bookmark and Share


  Trädskugga
Hjärtslitande om (uppbrott)? Berör mycket!
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS