Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öl and


Silverlinjen till öland

Vi är på hinsidan Bron

Nästan framme men inte ända hän ändån

öhimlen slår mig rakt omkull
Solen har herdestunder med Sundet
-brinnande skönheter
-regnbågsfärjor

Och väderkvarnarnas v-tecken
-Fett coola tonårshäng

Den platta ytlighetens charm
breder ut sig - alvarligt

Själva slottet extra ruinfin denna bussafton förbi
-skenar i motljus,

Vi rullar så förbi Kungens ladugård
-in i stadsgatan som sticker ut sin tunga,
vi är
Infångade solflugor
som gjort
En hel Silverlinje till slut




Fri vers (Prosapoesi) av Mats Edin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-28 08:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet om denna vackra ö...
2015-06-29

  Respons VIP
En poetisk ölandsbetraktelse med äkta matsedinskt ölandsmål. Bra!
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP