Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten tanke 150628

Det är lättare att ändra beteende

genom att stoppa när Liten gör fel

än när Stor sedan många år

redan töjt på sina gränser 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-28 21:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
begrundansvärt, ja !
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP