Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider...



– Jag är i drift men på inspirationens vingar
gör mina saker som och hur det känns rätt för mig,
Jag ansluter mig EJ till den universella troll web
träll aktig harmoni för att skapa disharmonisk stämning.


EJ vill vara en del av den påtvingande och påtryckande stämningen
Med paj kastning eller rekrytering till diverse utomregionala aktiviteteter.


Spridandet av hat ord från spets finger i fri versens namn
bidrar bara till svensk delegering och penetrering med onda tankar,
Eller så det låter moderna politisk poesi, propaganda?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-29 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP