Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssprut

Lite privat skrivet
leker jag med skrevet
ni vet
det är ju så ursprungligt
kittligt förökande
Ja, Majestätiskt i sin
Resning
Sprutet ut nu men utan tjut,
bara njut
Hvad som kom ut?
Det, det är sekret
Halva Livet ni vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-30 12:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndigt diktat!
2015-07-01

    ej medlem längre
Själv har jag så svårt att få det att gå här i min ensamhet.Bra skrivet Mats.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP