Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OJSAN – centreringen är en oanvänd funktion. Howdy then… förstås. . . . . . . . . .


OJSAN – centreringen är en oanvänd funktion. Howdy then… y.

[---------------------------------ff---------------------------------]

 

 

OJSAN-MANUALEN

 

hm… vad ska man 

bokföra 

nu… egentligen; 

också = oå 1 (en)

fraaga.

By: farbror zwed – enligt

manual-

en. Enligt [^] före-

gå-

en-

de.

Okay… ånyo (en) [1] vagn-

retur.

Wow… OJSAN fungerar.

 

 

[---------------------------------ff---------------------------------]

 



Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed